Ilma-vesilämpöpumppu on varmatoiminen lämmitysratkaisu

Säästä lämmityskustannuksissa - vaihda ilma-vesilämpöön

Jaa tämä artikkeli

Altherma ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu sopii vesikiertoisen keskuslämmityksen lämmönlähteeksi. Sillä voi tuottaa myös lämmintä käyttövettä.
Erityisesti uusiin koteihin ja taloihin suosittelemme energiaa säästävää Daikin Altherma 3 R -ilma-vesilämpöpumppua tai Altherma 3 M monobloc -ilma-vesilämpöpumppua. Jos haluat päivittää vanhan patterikiertoisen lämmitysjärjestelmäsi, ihanteellinen vaihtoehto on uusi, erittäin tehokas Daikin Altherma 3 H.

Tutustu mallistoon

Daikin

Altherma 3 R -ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma 3 R on on ihanteellinen valinta uusiin koteihin ja taloihin. Yhdistettynä lattialämmitykseen tai matalan lämpötilan pattereihin se lämmittää kotisi vähäisellä energiankulutuksella. Daikin ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoisen olosuhteita varten ja valmistettu Euroopassa.
Daikin

Altherma 3 H -ilma-vesilämpöpumppu

Uusi, erittäin tehokas Daikin Altherma 3 H on ihanteelllinen ratkaisu saneerauskohteisiin ja vanhan lämmitysjärjestelmien päivittämiseen. Daikin Altherma 3 H on helppo asentaa pieniinkin tiloihin ja ilma–vesilämpöpumppu integroituu saumattomasti kodin vanhaan lämmitysputkistoon ja lämpöpattereihin. Näin voit nauttia lämpöpumpun energiatehokkuudesta ilman tarvetta vaihtaa lämmönjakojärjestelmää.
Daikin

Altherma 3 M -ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma 3M on pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu tehopakkaus. Se on nopea asennettava ja sopii erityisen hyvin kohteisiin, joissa tilaa on vähän. Monobloc-laitteessa kaikki tarvittava tekniikka on kompaktin kokoisessa ulkoyksikössä – sisäyksikköä ei siis tarvita. Uusi muotoilu ja väritys sulauttavat laitteen ympäristöönsä. Suuren, optimoidun puhaltimen ansiosta ilman kierto on tehokasta ja käyntiääni hiljainen.

Sopiva ilma-vesilämpöpumppu joka kotiin

Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa kotisi tarvitseman lämmityksen, jäähdytyksen ja lämpimän käyttöveden – ja säästää energiaa. Altherma-tuotesarja soveltuu hyvin kohteisiin, joissa vanha öljy- tai sähkölämmitys halutaan vaihtaa vihreämpään, kustannustehokkaampaan lämmitysjärjestelmään.

Hyödynnä valtiontuki vanhan lämmitysjärjestelmän vaihdossa uusiutuvan energian lähteisiin.

Erinomainen ratkaisu uusiin rakennuksiin

Daikinin matalan lämpötilan ilma-vesilämpöpumput ovat ihanteellinen valinta uusiin koteihin ja taloihin. Yhdistettynä lattialämmitykseen tai matalan lämpötilan pattereihin kokoonpano tarvitsee vähemmän energiaa kodin lämmitykseen. Euroopassa eurooppalaisille suunnitellut ilma-vesilämpöpumput sopivat Pohjois-Euroopan vaativiin olosuhteisiin.

Lämmönlähteenä uusiutuva energia

Ottamalla uusiutuvaa energiaa ilmasta Daikin Altherma matalan lämpötilan ilma-vesilämpöpumppu lämmittää ja jäähdyttää kotisi ja tuottaa lämpimän käyttöveden kestävällä tavalla.

  • Lämmönlähteenä 75 % uusiutuva energia ilmasta ja 25 % sähköstä
  • A++ energiatehokkuusmerkintä lämmityksessä
  • Hyödynnä itse tuotettua aurinkosähköä tai lisää lämpimän käyttöveden säästöjä yhdistämällä lämpöpumppuun aurinkokeräimet

Sopivan lämpöpumpun valinta

Kerro tarpeesi, niin selvitämme parhaiten sopivan lämpöpumpun kotiisi

Lisätietoja

Ab Åker-Lind Oy
0400 554 714
info(at)combimont.fi

Myynti | Huollot | Asennukset
Combi Mont logo
Yhteystiedot

Postiosoite:
Åviksvägen 5
07880 Liljendal

Olof Åkerlind 0400 554 714
info(at)combimont.fi

Ota yhteyttä

Jätä viesti tai yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä pian takaisin

© 2022- Ab Åker-Lind Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.