Tarjoukset ja kampanjat

Löydä parhaat tarjouksemme ja hyödynnä kampanjat

Tarjoukset ja kampanjat

Gree Bora kampanjahintaan!
1290,-

Gree Bora kampanjahintaan!

GREE Bora huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen. Laitteiston tyylikäs puhtaanvalkoinen sisäyksikkö istuu yhtä lailla niin kotiin kuin toimistoon. Hiljaista ja huomaamatonta sisäyksikköä ohjaat helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.
Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiate- hokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiate- hokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Bora ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata. iFeel toiminnolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa.
Ympäristöystävällisen R32 kylmäaineen kasvihuone päästöt ja ympäristön kuormitus on kolme kertaa pienempi verrat- tuna perinteiseen R410a kylmäaineeseen.Ympäristöystäväl- linen R32 kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin kylmäainetta tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän.

Hintaan 1290,- asennettuna

Yhteystiedot

  • Postiosoite:
  • Porvoontie 225
  • 07700 KOSKENKYLÄ
  • Olof Åkerlind
  • 0400 554 714
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ota yhteyttä

Jätä viesti tai yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä pian takaisin

Ota yhteyttä nyt